Het verhaal van Enjoyplanters

Enjoyplanters is een jong en dynamisch Nederlands merk met een grote collectie plantenbakken. Met een oog voor detail bij het ontwerpen van alle plantenbakken en lettend op de vraag uit de markt, proberen we een collectie plantenbakken neer te zetten die aansluit bij jouw wensen. De Enjoyplanters plantenbakken staan voor kwaliteit en een lange levensduur voor een eerlijke prijs.

Ieder jaar nieuwe plantenbakken in de collectie

De Enjoyplanters collectie wordt steeds verder uitgebreid met diverse maten en andere soorten plantenbakken. Zo hebben we als laatste de Enjoyplanters Falco hardhouten plantenbakken toegevoegd aan de collectie. Deze plantenbakken zijn gemaakt van het duurzame Acacia hardhout (duurzaamheidsklasse 1) en zijn dankzij hun tijdloze uiterlijk een aanwinst voor iedere tuin.

Plantenbakken geschikt voor ieder seizoen

Alle plantenbakken van Enjoyplanters kun je zonder zorgen het hele jaar buiten laten staan. Zo nemen de polyester plantenbakken geen water op en zijn ze daardoor vorstbestendig. Daarnaast zijn ze allen voorzien van EPS-isolatiemateriaal aan de binnenzijde, waardoor de wortels van je planten goed beschermt zijn tijdens de koude winterdagen.

Grote plantenbakken of kleine plantenbakken?

Of je nu grote of kleine plantenbakken in je tuin wil hebben staan, in onze collectie vind je het allemaal! De polyester plantenbakken beginnen bij 40x40x40 cm (lengte x breedte x hoogte) en de hardhouten plantenbakken zijn al verkrijgbaar vanaf 30x30x30 cm.

Liever voor een groter formaat? Ook dan kun je een geschikte plantenbak vinden in ons assortiment. De grote polyester plantenbakken van 120x120x40 cm zijn ieder jaar weer razend populair!

Een plantenbak in een unieke vorm?

Een grote plantenbak helemaal zelf samenstellen? Dan kun je je hart ophalen bij de Enjoyplanters modulaire plantenbakken. De modulaire collectie bestaat uit diverse onderdelen, zoals binnen- en buitenhoeken, en diverse rechte onderdelen. Hiermee kun je een plantenbak helemaal naar wens zelf samenstellen.