De Enjoyplanters plantenbakken zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen. Of het nu gaat om duurzaam vervaardigd polyester of Acacia hardhout uit duurzaamheidsklasse 1-2, met een Enjoyplanters plantenbak in je tuin weet je zeker dat je hier jaren van geniet. De plantenbakken zijn snel leverbaar uit voorraad en bestel je al vanaf € 37,50.

Enjoyplanter Smooth 40x40x40 cm | Antraciet-zwart

Enjoyplanter Smooth

De ‘Smooth’ collectie van Enjoyplanters zijn gemaakt van top kwaliteit polyester. De plantenbakken hebben een moderne uitstraling en een gladde structuur.

40x40x40-velvet-polyester_plantenbak_enjoyplanters-zwart-2 small

Enjoyplanter Velvet

De ‘Velvet’ collectie van Enjoyplanters zijn gemaakt van top kwaliteit polyester. De plantenbakken hebben een matte uitstraling en een lichte structuur.

Enjoyplanter concrete look 60x60x60 medium

Enjoyplanter betonlook

De ‘betonlook’ collectie van Enjoyplanters zijn gemaakt van top kwaliteit polyester. De plantenbakken lijken op beton en hebben een gladde structuur.

modulair thumb

Enjoyplanters modulair

Stel een plantenbak zelf samen dankzij het modulaire plantenbak systeem van Enjoyplanters. Aan de hand van de diverse onderdelen kun je de vorm zelf bepalen en heb je veel ontwerpvrijheid.

Falco 60x60x60 cm 2

Enjoyplanters hardhout

De hardhouten plantenbakken van Enjoyplanters is met zijn tijdloze uiterlijk een aanwinst voor iedere tuin. Ze zijn vorstbestendig en voorzien van anti-worteldoek.

Enjoyplanter onderhoudsset voor polyester plantenbakken

Accessoires

Maak het plaatje compleet met de Enjoyplanters accessoires. Bekijk onze diverse stalen trellis schermen en laat je polyester plantenbakken stralen als nooit tevoren!

enjoyplanters_schutting_120x60_cm._antraciet_zwart_-_schuin (1)

Modulair schutting systeem

Op zoek naar een kant en klare stucmuur waarbij je de vrijheid hebt deze zelf samen te stellen? Dan is het modulair schutting systeem van Enjoyplanters perfect voor jou. In een handomdraai heb je deze moderne schutting gemonteerd.